copywriter, reclame, campanie, texte site, print, publicitate


Despre

Ce este acest site?

Copywriteri.ro este o cafenea în care se adună copywriterii să discute despre vrute şi nevrute, să caute cărări încă nebătătorite sau să critice abordările creative deja existente.

Copywriteri.ro este o revistă de publicitate pe care orice creativ o răsfoieşte cu plăcere în căutarea unor răspunsuri la întrebări încă nepuse sau pentru a analiza ce s-a făcut în publicitate şi ce se mai poate face.

Copywriteri.ro este o sală de curs unde studenţii entuziaşti de la facultăţile de comunicare vin ca să afle informaţii utile şi noutăţi despre copywriting şi ca să-şi exprime creativitatea fără reguli şi restricţii.

Copywriteri.ro este un eveniment de comunicare la care sunt invitaţi specialişti din domeniu să vorbească despre secretele creativităţii şi eficienţei în publicitate.

Copywriteri.ro este o masă la care se aşează creativii dintr-o agenţie şi, printre foi, gânduri şi idei, pun de-un brainstorming pentru o nouă campanie.

Decât să te întrebi ce este acest site, mai bine ai afla ce conţine el! :)

———————————————————

Copyright: Toate textele de pe acest site sunt proprietatea Copywriteri.ro şi nu pot fi reproduse sau redistribuite în orice fel de media fără permisiunea autorului. Excepţie face citarea pe alte bloguri sau site-uri, care este permisă cu acordarea creditului şi publicarea link-ului corespunzător. Reproducerea integrală a oricărui text de pe Copywriteri.ro este strict interzisă!

Disclaimer: Opiniile exprimate în acest blog nu reprezintă punctele de vedere ale agenţiei din care face parte autorul.